Lue ensimmäisenä!

Tämän sivuston tarkoitus on antaa selkeitä tilausohjeita ja vähän tuotetietoa eri kielillä. Varsinaiset tuote-esitykset ja -esittelyt löytyvät muualta eri muodoissa. Katso video [ täältä ]

Tee Google haku tällä termillä:

l-arginiiniyhdistelmävalmiste
tai avaa Google haku [ täältä ]

sillä saa paljon tietoa l-arginiiniyhdistelmävalmisteiden tärkeydestä.

Valmistajalla on paljon erilaisia tuotemerkkejä, esittelysivustoja eli heidän tuotevalikoimansa on laaja. Tuotteet voi tilata silti vain suosittelijoiden ja heidän linkkiensä kautta.

Tämä sivusto keskittyy Pulse-8 tuotteeseen ja erityisesti siihen miten sitä tilataan ja mikä on tuotteen todellinen hinta.

Hinta

Kun valitsee Enrollment (JOIN) vaihtoehdon niin hinta on silloin ensimmäisen tilauksen jälkeen:

46,44€ per purkki sis. alv.

Esim.
2
purkkia Pulse-8 + t
oimituskulut, Finland UPS:
Tililtä menee yhteensä € 101,48, eli käytännössä 50,74€ / kpl

eli 50,74€ per purkki

Pulse-8 voi tilata yksittäisiä purkkeja tai isompia määriä hinta on silti aina sama. Vain toimituskulujen suuruus vaikuttaa täten lopulliseen kappale hintaan käytännössä.

Ensitilauksen yhteydessä saa edustajalisenssin joka maksaa n. 13€ (JOIN).
Myynti ja markkinointi hoituu tyytyväisten suosittelijoiden ansiosta, eli suosittelumarkkinoinnin kautta. Jos jostain syystä ei haluta edustajalisenssiä niin valitaan “BUY NOW” (tällöin hinnat ovat hieman korkeampia). Edustajalisenssi ei velvoita mihinkään mutta tarjoaa ansiomahdollisuuksia toki ehtoineen.

 

Tässä on todellinen menoerä kun valitsee ensitilauksen yhteydessä JOIN (hinnat tarkistettu 9.6.2016)
enrollment_hinnat_Finland

Tarkemmat tilausohjeet [ täältä ]


Autoship (kestotilaus) – hinta tarkistettu 31.8.2017
(tililtä menee siis 98.86€)

YOUR ORDER:
1 Item:
€ 71.00
Product VAT:
€ 4.26
Processing Fee:
€ 0.00
Shipping:
€ 19.50
Shipping VAT:
€ 4.10
ORDER TOTAL:
€ 98.86
50 CV
Suosittelemme vahvasti myös yhtiön muitakin tuotteita, ja että ottaa aikaa ja oppii niistä lisää. Mitkä tuotteet ovat saatavilla näkyy kun valitsee oma maa. Kirjekuorituotteet toimitetaan yli 200 eri maahan. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista toimia edustajan näin monessa maassa. Edustajan työt voi tehdä etänä ja siihen tarvitsee aika lailla vain kännykkä, tabletti tai tietokonetta. Ne jotka ovat kiinnostuneet toimia edustajana voi tutustua ansiomahdollisuuteen [ tästä ]