att beställa

För vissa kan det vara lite svårt att få beställt produkter via nätet. Så det är bra om vi hjälper varandra. Det viktigaste är att det blir gjort och även så att dessa produkter blir en del av vår vardag. Enklaste sättet är att aktivera en autoship så att produkter kommer hem var fjärde vecka.

Skicka gärna förbättringsförslag och idéer vartefter de dyker upp: info ( a ) pulse8.fi

( a) = @

 

Allt flera börjar nu använda Pulse-8. Den är funktionellt sätt ett av världens bästa och viktigaste produkter. Samtidigt är den också den billigaste av de få l-argininprodukter som verkligen fungerar på önskat sätt.

Priset är ca 45€ inklusive frakt hem till dörren eller till jobbet.

Centrallagret finns i Polen och ForeveGreen är ett företag med internationell verksamhet. Så produkten sänds till väldigt många länder – speciellt med tanke på nära och kära som bor utomlands. Produkten leveras direkt till den önskade adressen (6,99€ + moms). Kom ihåg att sätta med dörrkoden i adressfältet ifall ditt hus har en sådan vid trappuppgången.

Innan du inleder beställningen kan det vara bra att du ser till att du kan göra utrikesbetalningar med ditt kort. Speciellt om du har ett VISA electron kort. Se till att ditt VISA eller MasterCard kort godkänner betalningar till Nederländerna (Holland) eller hela Europa.Det kan vara att det räcker att du godkänner internet betalningar för ditt kort. Inställningarna går att göra via din nätbank eller på bankens kontor.

Det går bara att beställa via en link som en registrerad användare kan ge. Dvs. produkten säljs direkt från tillverkaren till den verkliga användaren utan mellan händer. Det går alltså inte att köpa i nån affär. Företaget har således direkta relationer med de som använder produkten. Lagerhushållningen är den mest effektiva i världen och produkterna är nya och fresha till högsta möjliga kvalité.

Det är lite knepigt första gången att beställa produkten ifall man inte köpt via nätet tidigare:

 1. begär länken (linken) till hemsidan av den som rekommenderat produkten till dig.
 2. Alla får en egen länk (link) i samma format __________.fgxpress.com
  Alltså en helt egen hemsida med egna kontaktuppgifter som man kan dela med sig.Vi rekommenderar alla att använda denna link för då kan man lätt rekommendera produkten vidare och man får möjligheten att bytta upp verksamheten med företaget och tillsammans skapa nöjda användare och en inkomst från omsättningen. Inkomstmöjlighetens registreringsavgift och internet support är ungefär 13€.

  Om nån vill ändast köpa produkten finns det en annan länk (link) (vi rekommenderar även för dem JOIN för det lönar sig i långa loppet och gör det enklare att få med nya användare):
  __________.farmersmarketproducts.com/#/europe/pulse8)

 3. Välj EUROPE1 link and europeFramöver kan du välja din egen hemsida samt LOGIN
 4. Välj JOIN (du får framöver produkterna billigare samt egen link – bättre val än BUY NOW)2 JOIN
 5. Hemsidan skickar möjligen automatiskt i .pdf format några dokument. Du kan spara dem om du vill och bekanta dig närmare – men som produkt användare har de ingen betydelse. Det är närmast för dem som vill jobba som representant för företaget och det här innebär att man får en möjlighet till det.
 6. Välj land: Finland3 country
 7. gå vidare i processen tills:
  supplement
  Välj supplements och sen Pulse-8 2-Pack och Add to order.
  (Du kan beställa andra produkter samtidigt om du vill).
 8. Rulla ner och hoppa över autoship: Skip autoship order.
  Autoship är en automatisk order som kommer var fjärde vecka som man kan aktivera när som helst om man vill.
 9. Fyll i dina uppgifter
  Första gången har en registreringsavgift på ca 13€ gällande partnerskap – man kan få en liten del av den totala omsättningen man skapar ifall man rekommenderar produkterna och ger egen link åt andra. Får man igång en rejäl kedjereaktion av rekommendationer kan detta bli en märkvärd inkomst.

  Vill man beställa utan den avgift kan man välja “BUY NOW” i ett tidigare skede men vi har alla köpt på detta sätt. 10 Enroll swe

 10. Välj leveransmetod för Finland och alternativ leveransadress (om du inte vill ha hem produkterna) 11 Enroll 3 shipping address
 11. Sätt in kortets uppgifter (även VISA electron fungerar! se till att du kan göra internet betalningar bara)
  online info and pay card swe
 12. Acceptera villkoren med kryss i rutorna och tryck NEXT STEP:
  check box agreements
 13. Så där! Hoppas allt gick bra och om det inte gick hela vägen så fråga hjälp. Om inte annat så hjälper jag gärna till. 16 Thank you
 14. I fortsättningen – till exempel 3 stycken burkar som beställdes via autoship:
  Så går det 133,92€ från kontot. Alltså 44,64€ per burk.